Rätter
FÖR- HUVUD- & EFTERRÄTTER
FÖRRÄTTER
- Skogsvampstoast med rökt rensteksströssel, rostad vitlökscremé,
balsamico och örtsallad 110:- - Lingon och vodkagravad laxtartar på rågbröd serveras
med honungscremé och lingonvinigrette 98:- - Ceasarsallad med parmesan och vitlöksstekta krutonger serveras
med varmrökt lax från Grisslehamn. 98:- - Roslagsröra (kallrökt lax, färska räkor, rödlök) toppad med
sikrom och limevinigrette serveras på kavring 135:- - Svampsoppa med skogschampinjoner och kantareller servera med en klick smetana och en skiva vitlöksbröd 90:-
- Klassisk gubbröra på surdegsknäcke 90:-
- Soppa på king edward potatis och purjolök serveras med tunnbrödsrulle med rucola, rökt väddöskinka och pepparrot 90:-
- Kräftstjärtscheviche (chili, lime och koriandermarinerad)
med späd sallad och sesamknäcke med örtfärskost 118:- - Svamppesto på grovtbröd serveras med örtsallad och lufttorkad skinka 105:-
- Torneudo på kräft och västerbottenost lindad i prescuitto, serveras
på en bädd av babyspenat och rucola toppas med parmesanflarn 130:- - Löjromstoast på späd salladsbädd med tomatolja (toastbröd,
löjrom, cremefraisché, rödlök) 145:- - Färsk sparris med varmrökt lax från Grisslehamn och Väddö ostcremé serveras med örtsallad och roslagsknäcke 115:-
- Kantarellsoppa med rökt väddöskinka och pepparrotscreméfraische 95:-
- Krämig jordärtskockssoppa med rökt sidfläsk från musko rökeri och vårlök serveras med minibaguetter 105:-
HUVUDRÄTTER
- Lätt gravad röding med vitvinssås, sikromsvinigrette och grönsparris 295:-
- Ört- och färskostfylld majskycklingbröst serveras med smörstekt
bakpotatispuck, vitlökssky och sauterad svamp & paprika 245:- - Hel pepparstekt oxfilé med röstipotatiskaka, coqnacssky och rostad
vitlökscremé samt grillad paprika 360:- - Oxfilé med rödvinssky, chilibearnaise, färsk grön sparrisoch smörbakade bakpotatispuckar 360:-
- Lågtempererad hjortfilé med madeirasky, palsternackspotatispuré och
farinstekt brysselkål med rökt sidfläsk 415:- - Kalvrostbiff med duchesse potatis, prästostsmör, dijonrödvinssky och
stekt svamp 295:- - Porterölsmarinerad fläskfilé, färsk potatissallad med soltorkad tomat,
dijonsenap och rödlök, örtcremé och rostad vitlöksfärskost 255:- - Parmalindad fläskfilé med krämig parmesansås, basilika och
vitlöksslungade grönsaker efter säsong serveras med potatisbakelser 265:- - Svensk färsk kycklingfilé serveras med tryffelrisotto, vitlöksstekt färsk
svamp och soltorkad tomatsky 300:- - Lammrostbiff mörad i roslageröl serveras med röstikaka, cognacssås och
lokala bönor med röd paprika 315:- - Fläskfilé med rödvinssky, smörslungade sockerärtor och färskpotatis 230:
- Smörångade färsk torskrygg serveras på svarvade grönsaker med räkor,
skaldjursbuljong och tryffelcremé samt dillslungad färskpotatis 330: - Helstekt kalvinnerfilé provencale på bädd av gräddstuvad babyspenat
och paksol serveras med dijonkryddad rödvinssky samt färskpotatis 385:- - Kräftfylld laxrullad med ängsyresås och grillad grön sparris serveras med
dillslungad potatis 315:-
EFTERRÄTTER
- Kallfrukt och bärshot (Rabarber/kardemumma, Hallon/vanilj, Citron/mynta, Äppel/kanel, Apelsin/cointreau) 35:-
- En kula champangesorbé med limesocker 54:-
- En kula citronsorbé med blåbär och stjärnanissås 45:-
- En kula vaniljglass med punchchokladsås 45:-
- En kula chokladglass med havtornssås 45:-
- Blåbärspannacotta med stjärnanismarinerade färska bär 70:-
- Vit chokladpannacotta med havtornscoulli 85:-
- Vaniljpannacotta med rabarber och apelsinkompott 75:-
- Moccabrownie med kanderade nötter bärssås & vaniljgrädde 85:-
- Norrtelje brenneris punchmarinerade bär med plättar & vispad grädde 90:-
- Chokladbakelse med havtornscoulli 90:-
- Rabarbercompott smaksatt med lime och vanilj serveras med mördegskross och grädde 70:-
- Pecannötscheescake dekorerad med färska jordgubbar 88:-
- Exotisk fruktsallad med cocos och rombayonne 82:-
- Svensk bär och fruktkompott med stjärnanis och chili serveras med vit chokladmousse 80:-
- Kladdkakemuffins med roslagspunchgrädde och färsk jordgubbe 80:-