Bufféer

ÅRSTIDER

HÖST

FÖRRÄTTER

  • Glaskonservburk med: Havskräftstjärtar, färska örter & krämig havskräftsoppa smaksatt med cognac.
  • Viltcarpaccio toppad med picklade höstsvampar, lingon, havtorn & tryffelcreme
  • Långbakad rotselleri, trattkantareller, rostade frön, peccorino & lingoncréme

VARMRÄTTER

  • Halstrad röding, potatis & palsternacks stomp med citron, friterad persilja, brynt smör & löjrom
  • Ankbröst med rostade rotfrukter, portvinssås, krispig sallad med äpple & havtornsvinigrette
  • Bakad fänkål med cheddargratinerad betsallad, basilikacréme & cheddar-chiliflarn

DESSERTER

  • Mördegskaka med äpple & råkräm
  • Havtornsorbet med chokladsås
  • Kladdkaka björnbär, vanilj & syrad grädde

Pris ges vid förfrågan

 

 

VINTER

FÖRRÄTTER

  • Lax sashimi med sallad på sojabönor, soja, koriander & chili
  • Slider på dragen högrev, picklad rödlök & tryffelmajo
  • Rödbetscarpaccio med vintriga tillbehör och grönskålschips

FÖRRÄTTER

  • Torskrygg med sidfläsk smörslungad potatis & brynt smör med soltorkad tomat
  • Parmesan bakad lammfilé, potatis & jordärtkocksbakelse, rödvinssås & friterad kapris
  • Vegetarisk slider med varmrökt rotselleri, krispig purjolök & svampcréme

DESSERTER

  • Mjölkchokladmousse med karamelliserade macadamianötter & kolasås
  • Pepparrotspicklade exotiska frukter med sabayonne

Pris ges vid förfrågan

 

VÅR/SOMMAR

FÖRRÄTTER

  • Glaskonservburk med: Pilgrimsmusseltartar, dill, shisokrasse, vit sparrissoppa & örtolja
  • Kalvtartar med karamelliserade smålökar, friterad beta, kapriscréme & brödchips
  • Vit- och grön sparris med hollandaise & långbakad gris från Väddö
  • Grönärtssoppa med kokos och chili, gräslök, grillad zuccini och mandelpesto
  • Sharing is caring, grönsakstallrik med två dippsåser

VARMRÄTTER

  • Varmrökt lax med dillslungad färskpotatis & forellromssås
  • Hemgravad lax med dillstuvad potatis och dijonvinegrette
  • Kalvfilé med potatisterrin, bönor, semitorkade tomater & madeirasky
  • Risotto med smörfräst grönsparris, örtolja, balsamicoreduktion & parmesancrisp

DESSERTER

  • Smördegstartlette med jordgubbar, rostad mandel, nypon & råkräm
  • Rabarberpannacotta med vaniljkokt rabarber & jordgubbsgelé

Pris ges vid förfrågan